FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900 KRONOR

Det tillkommer ingen fraktavgift när du beställer varor för över 900 kronor från Adolfsons e-handel.

Vid köp under 900 kronor tillkommer en fraktkostnad på 59 kronor.

LEVERANSTID 1-3 VARDAGAR MED POSTEN

Alla varor skickas normalt inom 1 – 3 arbetsdagar.

Vid hög belastning under rea- och kampanjperioder är leveranstiden 3 – 5 arbetsdagar. Hoppas ni har överseende med detta.

Eftersom vårt e-handelslager delas med våra fysiska butiker kan det hända att vår webshop inte alltid hinner uppdateras med rätt storlekstillgänglighet. Detta är särskilt vanligt under rean då omsättningen av varor är betydligt högre. Om varan på din order är slut kontaktar vi dig via mail inom några dagar. Har du beställt flera varor på din order och en vara är slut så får du inget mail men du ser det på din leveransbekräftelse. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor kring lagersaldo samt leveranstider.

INFORMATION OM DIN BESTÄLLNING

Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post när du har lagt din beställning. När vi skickar ditt paket skickar vi även ut info om detta via e-post.

ALLA BESTÄLLNINGAR SKICKAS MED POSTNORD SVERIGE AB

Vi skickar endast beställningar inom Sverige.

Adolfsons använder två fraktsätt: Brev för mindre paket och postpaket för större paket.

SMS-avisering rekommenderas starkt för att du skall kunna hämta din beställning snabbare. Du anger ditt mobiltelefonnummer vid orderläggningen så får du Postnords avi som ett SMS istället för i brevlådan. Detta skickas då till dig samma dag som paketet ankommer utlämningsstället. Har du inte hämtat ut ditt paket efter tre dagar skickas en påminnelse via SMS, och efter nio dagar får du en påminnelse via brev-avi. Du behöver dock alltid legitimera dig då paketet hämtas ut oavsett om du använder dig av SMS- eller brevavisering.

ÄNDRA FÖRFOGANDE HOS POSTNORD

Om du behöver ändra namn, adress eller liggetid på din skickade försändelse ber vi dig att kontakta oss på info@adolfsonsklader.se. Kostnaden för detta är 180 kronor.

Detta är endast möjligt på ordrar skickade som Mypack och inte som varubrev. Om du är osäker på detta är du välkommen att kontakta oss. 

Ändring av namn eller leveransadress är möjligt att göra om du betalat din order med kort, alltså inte om du valt att betala med faktura eller konto. Detta på grund av att Klarna endast godkänner folkbokföringsadressen som leveransadress vid fakturaköp.

Ändrat förfogande genomförs vanligtvis inom 24 timmar under arbetsdagar.

EJ UTHÄMTADE PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300 kr vilket täcker de kostnader som vi har i samband med det outhämtade paketet.

Minsta summa per beställning är 100 SEK. Alla varor förblir Adolfsons egendom till dess att full betalning kommit oss tillhanda.